MASTERMIND BEGINNERS

€497,- (4 weken)

Een kleine mastermind groep van 4-8 like-minded beginners op het gebied van Pinterest. Dit traject duurt 4 weken, waarbij je wekelijks in groepsverband calls hebt met onze coaches. Daarnaast kan je in de groep 24/7 terecht met al jouw vragen en wordt je persoonlijk begeleid.

Let op: dit is alleen voor mensen die minder dan 1K per dag draaien met Pinterest.

Wat wij van jou verwachten:

  • Je draait maximaal 1K per dag met Pinterest
  • Je doet eerlijk zaken (geen onethische trucjes of scams)
  • Je bent serieus, gemotiveerd en bereid all in te gaan op jouw business 

Wat jij van ons kan verwachten:

  • Wekelijkse persoonlijke calls met jouw mastermind
  • Dagelijks nauw contact en 24/7 de mogelijkheid vragen te stellen
  • Wij maken doelen, plannen de strategie en houden je verantwoordelijk

Studenten resultaten

Bekijk het resultaat van mensen die je voor gingen

Waarom deelnemen aan de Mastermind?

Heb je het gevoel dat je business nog wel iets beter kan? Dat er nog veel meer voor jou in zit en dat je nog veel meer kan bereiken? Dat is ook zo. 

Ik zat te denken hoe ik nog meer waarde kon delen en toen bedacht ik ‘waarom kijk ik niet gewoon naar mijn eigen succes?’

Toen realiseerde ik me dat ik in heel veel masterminds zit en 1-op-1 begeleiding neem en vrijwel alle succesvolle mensen om mij heen dit ook doen.

Iemand met ervaring met je mee laten kijken en advies laten geven is één van de meest waardevolle investeringen voor je business.

Heb je vragen?

Stuur ons jouw vragen in het contact forum hiernaast en wij zullen jou zo snel mogelijk een passend antwoord geven. Of stuur een mail naar support@pinterestmastery.nl

Pinterest Mastery B.V. | KVK: 81637810

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te optimaliseren. Door het gebruik van onze website gaat u ermee akkoord dat we cookies gebruiken.