NEXT LEVEL TRAJECT (4 weken)

€1997,-

Krijg 1-op-1 begeleiding van de beste coaches uit team Pinterest Mastery en skyrocket jouw business naar het volgende niveau. Wekelijks wordt er 1-op-1 gebeld om professionele adviezen te geven over jouw business en op te schalen naar de next level. Er staan 24/7 meerdere coaches voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Let op: dit is alleen voor mensen die meer dan 1K per dag draaien met Pinterest.

Wat wij van jou verwachten:

  • Je draait minimaal 1K+ per dag met Pinterest
  • Je doet eerlijk zaken (geen onethische trucjes of scams)
  • Je bent serieus, gemotiveerd en bereid all in te gaan op jouw business 

Wat jij van ons kan verwachten:

  • Wekelijks 1-op-1 calls met jouw persoonlijke Pinterest coach
  • Dagelijks nauw contact en 24/7 de mogelijkheid vragen te stellen
  • Wij maken doelen, plannen de strategie en houden je verantwoordelijk

Studenten resultaten

Bekijk het resultaat van mensen die je voor gingen

Waarom deelnemen aan de Mastermind?

Heb je het gevoel dat je business nog wel iets beter kan? Dat er nog veel meer voor jou in zit en dat je nog veel meer kan bereiken? Dat is ook zo. 

Ik zat te denken hoe ik nog meer waarde kon delen en toen bedacht ik ‘waarom kijk ik niet gewoon naar mijn eigen succes?’

Toen realiseerde ik me dat ik in heel veel masterminds zit en 1-op-1 begeleiding neem en vrijwel alle succesvolle mensen om mij heen dit ook doen.

Iemand met ervaring met je mee laten kijken en advies laten geven is één van de meest waardevolle investeringen voor je business.

Heb je vragen?

Stuur ons jouw vragen in het contact forum hiernaast en wij zullen jou zo snel mogelijk een passend antwoord geven. Of stuur een mail naar support@pinterestmastery.nl

Pinterest Mastery B.V. | KVK: 81637810

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te optimaliseren. Door het gebruik van onze website gaat u ermee akkoord dat we cookies gebruiken.